ANNONS

Upplever du muskel- och ledbesvär?

Äggskalsmembran ger en minskning av ledobehag på så lite som 5 dagar[1]

Släng inte det viktigaste – skalet!

Ägget har varit en näringsrik del av människans kost i årtusenden, men vi förbiser ofta den värdefulla delen: skalet.

Membranet inuti äggskalet är en källa till tre viktiga byggstenar för friska leder. Därför har vi valt att använda äggskalsmembran som en av våra huvudingredienser för att ge dig det bästa för muskler, ben, skelett och leder!

Naturliga näringsämnen i äggskalsmembran, perfekta för underhåll och skydd av lederna:

 • Glukosamin 
 • Kollagen
 • Keratin 

Varför är äggskalsmembran så bra för dig?

OvoMet® äggskalsmembran med fantastiska resultat

Upptäck kraften i OvoMet®, en banbrytande ingrediens full av naturligt förekommande aktiva biomolekyler. Skräddarsydd för ledhälsa, visar OvoMet® upp en myriad av fördelar, inklusive lindring av ledobehag, skydd av brosk, förbättrad rörlighet och minskad stelhet. Omfamna rörelsefriheten, minska återhämtningstiden och förbättra din totala prestanda med OvoMet® – din nyckel till ledhälsa och vitalitet. Och det bästa av allt; Det är kliniskt bevisat:

 • Kan reducera ledbesvär med upp till 60 %[1]  
 • Uppnå en anmärkningsvärd förstärkning av funktionalitet på upp till 74 %[1]
 • En minskning av ledobehag på så kort tid som 5 dagar[1]

Äggskalsmembranets många fördelar

I en banbrytande kommersiell studie utförd av OvoMet® år 2017, med deltagare som genomförde ett ultra traillopp, rapporterades anmärkningsvärda resultat. Hela 80 % upplevde snabbare återhämtningstider, medan 60 % noterade en betydande förbättring i prestandaåterhämtning [1]. Äggskalsmembranet har bevisad effekt på: 

 • Regenerering av bindväv  
 • Minskar ledstressen  
 • Underlättar en snabbare återhämtning

Imponerande 93 % av deltagarna skulle varmt rekommendera det till andra idrottsutövare[1]. Öka din rörlighet med de bevisade fördelarna som äggskalsmembran ger.

Äggskalsmembran – ett tryggt val genom flera århundraden

Historiskt sett sträcker sig användningen av äggskalet i naturliga botemedel över olika europeiska kulturer. Under medeltiden inkluderade örtläkare och healers ofta äggskalet i folkmedicinen på grund av dess upplevda helande egenskaper. Antika kulturer, särskilt inom traditionell kinesisk medicin, erkände äggskalets terapeutiska potential på grund av dess rika innehåll av fördelaktiga ämnen som kollagen, keratin och glykosaminoglykaner.

Vad innehåller Arthorol Pro?

Det är med glädje vi nu kan informera dig om denna nyhet för friska och flexibla leder, en multiaktiv produkt med ett avancerat 7-i-1-recept, speciellt utvecklat för dina leder.

Produkten innehåller bland annat naturligt kollagen från äggskalsmembran (OvoMet®), Boswellia serrata som bidrar till bekväma leder och nypon som bidrar till att:

 • upprätthålla friska och flexibla leder
 • upprätthålla smidiga leder

INBJUDAN

Prova Arthorol Pro GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Arthorol Pro GRATIS* i 30 dagar!

Obs: Personerna som nämns på denna sida är riktiga kunder som själva använder produkterna och uttrycker sin egen åsikt om deras effekt i recensionerna. Resultaten kan variera från person till person. Denna webbplats är endast för information och ersätter inte på något sätt en personlig konsultation, undersökning eller diagnos av en legitimerad läkare. Innehållet på denna webbplats är inte för självdiagnostik. Denne produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.