ANNONS

Frigör dig själv med Boswellia serrata

För dig med muskel- och ledbesvär

Upptäck den naturliga hemligheten bakom bekväma leder

Med fokus på ledhälsa kan du upprätthålla en aktiv livsstil och njuta av vardagens utmaningar utan obehag och begränsningar. Så ge dina leder den vård de förtjänar och låt naturliga ingredienser vara din väg till bättre ledhälsa och välbefinnande.

Vad är egentligen Boswellia serrata?

Boswellia serrata, även känd som indisk rökelse, är en medicinalväxt som har använts i traditionell indisk medicin i århundraden. Den tillhör familjen Burseraceae (rökelseträdsväxter) och växer i bl.a. i Indien, Mellanöstern och Nordafrika.

Huvudkomponenterna i Boswellia-harts är boswellinsyra och aquioner, som har visat sig hämma inflammatoriska reaktioner i kroppen. Detta kan vara särskilt användbart för personer som lider av obehag eller ömma muskler och leder. Det antas fungera genom att minska aktiviteten hos enzymer som är involverade i inflammation och obehag.

Sammantaget är Boswellia serrata en spännande växt som har visat sig lovande som ett naturligt botemedel mot inflammation och obehag. Dess långa historia av användning inom traditionell medicin och ett ökande vetenskapligt intresse gör det till ett intressant alternativ för dem som söker naturliga metoder för hälsa och välbefinnande.


Boswellia serrata – Myter och fakta

Ledbesvär är en vanlig åkomma som många upplever, särskilt med stigande ålder. I sökandet efter lindring har intresse uppstått kring Boswellia serrata, en växt som traditionellt har använts inom indisk medicin för att behandla olika hälsoproblem, inklusive ledbesvär. Men vad är egentligen sant om Boswellia serrata och dess effekt på ledhälsa? Låt oss titta närmare på några myter och fakta så att du inte går i framtida fällor.

Myt 1: Boswellia serrata kan bota ledsjukdomar.

Tyvärr finns det inget mirakelmedel mot ledsjukdomar. Däremot kan Boswellia serrata bidra till att lindra symtom och upprätthålla normal ledhälsa. Den innehåller aktiva föreningar, såsom boswellinsyra, som har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper. Dessa egenskaper kan bidra till att reducera inflammation i leder och lindra obehag.

Myt 2: Boswellia serrata har inga biverkningar.

Som med de flesta naturliga och farmaceutiska produkter kan vissa personer uppleva milda biverkningar när de använder Boswellia serrata. De vanligaste biverkningarna inkluderar mild magirritation, diarré och illamående. Det är viktigt att följa doseringsrekommendationer och konsultera en läkare eller sjukvårdspersonal före användning, särskilt om du tar andra mediciner eller har underliggande hälsoproblem.

Myt 3: Boswellia serrata fungerar direkt.

Effekten av Boswellia serrata kan variera från person till person. Vissa människor kan uppleva omedelbar lindring av ledbesvär, medan det för andra kan ta längre tid att uppleva resultat. Kontinuerlig användning över tid kan bidra till att uppnå bästa möjliga effekt. Det är viktigt att ha tålamod och konsekvent i användningen av Boswellia serrata för att uppnå önskat resultat.

Myt 4: Boswellia serrata är endast för äldre människor.

Även om ledproblem är vanligt hos äldre personer, kan Boswellia serrata gynna personer i alla åldrar som upplever ledbesvär eller inflammation. Oavsett om det beror på åldrande, överbelastning eller andra faktorer, kan Boswellia serrata bidra till att upprätthålla ledhälsan och lindra obehag oavsett ålder.

Myt 5: Boswellia serrata kan ersätta konventionella läkemedel.

Boswellia serrata kan vara ett värdefullt komplement till konventionell behandling, men det är viktigt att konsultera en läkare eller sjukvårdspersonal innan du gör några ändringar i din medicinering. Du får inte använda ämnen eller ingredienser som du inte har kontrollerat med din läkare på grund av den effekt de kan ha på befintlig läkemedelsanvändning.

Nypon – Hur det revolutionerar ledhälsa

Högt innehåll av viktiga antioxidanter

Nypon innehåller antioxidanter som vitamin A och E. Dessa hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen som kan leda till inflammationer och ledbesvär.

En viktig faktor – C-vitamin

Detta vitamin är viktigt för bildandet av kollagen. Hos äldre minskar produktionen av kollagen, vilket kan leda till ledbesvär. Genom att inkludera nypon i kosten kan du bidra till att bibehålla och stärka ledstrukturen.

Nypon har länge varit erkänt inom traditionell medicin

Med sin rika källa av antioxidanter, vitaminer och mineraler erbjuder nypon ett naturligt och effektivt sätt att lindra obehag och stelhet i muskler och leder.

Nypon är en naturlig och trygg lösning

Det kan lätt inkluderas i kosten genom nyponextrakt, te eller som kosttillskott och är heller inte förknippat med biverkningar som många traditionella läkemedel mot ledbesvär ger.

Varför nypon är viktigt för äldre

För äldre som vill upprätthålla normala och flexibla leder kan nypon vara ett bra alternativ. Med sin potentiella förmåga att lindra ledbesvär, förbättra flexibiliteten och främja övergripande ledhälsa, är nypon verkligen i färd med att revolutionera ledhälsan för äldre.

Nypon och forskning

Flera studier har undersökt effekten av nypon på ledhälsa. Resultaten har visat lovande resultat, särskilt när det gäller att lindra symtom på stela leder. Nypon har visat sig lindra obehag, förbättra rörelseomfånget och öka livskvaliteten för äldre personer som lider av muskel- och ledbesvär

Unika ingredienser gör gott för lederna

Precis som alla andra delar av kroppen behöver våra leder och brosk också specifika näringsämnen för att hålla sig friska och funktionella. Arthorol Pro kombinerar dokumenterade och effektiva näringsämnen i kapselform för optimal effekt.

Arthorol Pro utnyttjar bland annat den harmoniska fusionen av tre fantastiska ingredienser: nypon, äggskalsmembran och Boswellia serrata. Dessa extraordinära ingredienser, ärade i århundraden, har den häpnadsväckande förmågan att upprätthålla sund ledhälsa, vilket banar väg för förverkligandet av dina djupaste drömmar.

BOSWELLIA SERRATA

Känt för sina extraordinära antiinflammatoriska egenskaper, lugnar och kyler dina leder, lindrar obehag och ger dig möjlighet att återta ett liv med obegränsad potential.

 • Antiinflammatoriska egenskaper
 • Reducerar ledbesvär
 • Upprätthåller flexibla leder
 • Upprätthåller ledhälsa

OvoMet®

OvoMet® i Arthorol Pro ger naturlig kollagenkraft från äggskalsmembran. Den innehåller glukosamin, kollagen och keratin för sunda och starka leder.

NYPON

Naturens gåva av essentiella näringsämnen och kraftfulla antioxidanter som ger näring och vitalisering av dina leder inifrån. Naturligt rikt på höga mängder av både vitaminer och mineraler.

 • Naturligt rik på vitamin C
 • Stimulerar produktionen av kollagen
 • Högt innehåll av vitaminer & mineraler
 • Naturligt rik på antioxidanter

Vi vill också berätta om…

 • Vem som bör använda Arthorol Pro
 • Hur du kan bli av med ledbesvär…
 • Hur Sven Eneman og Anita Sjögren blev av med sina ledbesvär…
 • Varför du får besvär i muskler- och leder
 • För dig med muskel- och ledbesvär
 • Ingredienser med forskning bakom sig

Vem bör använda Arthorol Pro?

Alla som vill upprätthålla sunda leder och muskler bör överväga att använda tillskott för led- och muskelhälsa. Oavsett om du är en aktiv idrottare, en entusiastisk motionär eller en person som vill upprätthålla en aktiv livsstil kan Arthorol Pro vara svaret du har väntat på.

Arthorol Pro är skräddarsydd för dig som vill återfå rörelsefriheten och leva utan begränsningar. Över 4 000 personer med obehag i antingen knä, höft, axel, armbåge, fotled eller nedre delen av ryggen, har hittat tröst i Arthorol Pros kraftfulla formel.

I en värld där rörelsefrihet är avgörande, föreställ dig glädjen i att kunna omfamna livets aktiviteter med lätthet och livsglädje. Föreställ dig att du lätt deltar i aktiviteter som ger dig enorm glädje. Denna vision om obegränsade möjligheter är inom räckhåll, och den ligger i den extraordinära kraften hos Arthorol Pro.

Arthorol Pro är mer än bara en ledprodukt; det är en resa mot en aktiv livsstil och välbefinnande. Åldern ska inte begränsa dig, och sunda leder är avgörande för att upprätthålla din frihet. Ge dina leder den näring de förtjänar med Arthorol Pro – en innovativ blandning av noggrant utvalda ingredienser som har en dokumenterad effekt på ledhälsan.

Varför upplever vissa obehag i muskler och leder?

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig att man är i riskgruppen för ömma och stela muskler och leder. Dessutom är man oftast omedveten om vad som faktiskt kan vara orsaken till besvären och vilka åtgärder man kan vidta för att förhindra det. Arthorol Pro har gjort det enkelt för dig.

Övervikt

 • Övervikt sätter extra press på lederna, särskilt i ben, höfter och knän. Detta kan leda till ökat slitage och belastningsskador, vilket leder till smärta och obehag.
 • Övervikt är förknippat med ett tillstånd som kallas kronisk låggradig inflammation. Inflammation i kroppen kan påverka muskler och leder, och bidra till smärta och stelhet.
 • Brist på fysisk aktivitet kan leda till försvagade muskler, minskad flexibilitet och minskad styrka i de stödjande musklerna runt lederna

Sportentusiaster

 • Upprepade rörelser och hög belastning på kroppen kan leda till slitage, mikroskador och inflammationer i muskler och ligament.
 • Brist på ordentlig uppvärmning och nedkylning. Att inte värma upp innan träning eller tävling kan öka risken för muskel- och ledskador, eftersom kroppen inte är tillräckligt förberedd för den belastning den kommer att utsättas för
 • Fel teknik och dålig hållning under träning eller tävling kan också belasta muskler och leder i onödan. Otillräcklig teknik kan resultera i onaturliga rörelser och extra belastning på specifika områden av kroppen
 • Brist på återhämtning och överträning kan också påverka muskel- och ledhälsa hos idrottare. Kroppen behöver tillräckligt med tid för att vila, reparera sig själv och bygga upp styrka efter intensiv träning.

Äldre

 • En naturlig del av åldrandet är förlust av muskelmassa och styrka, vilket kan leda till muskelsvaghet och nedsatt rörlighet.
 • Slitage över tid kan också påverka lederna. Ledbrosket kan bli tunnare och mindre elastiskt, vilket resulterar i obehag, stelhet och nedsatt rörlighet.
 • En inaktiv livsstil kan leda till försvagade muskler, minskad flexibilitet och minskad styrka runt lederna. Detta kan öka risken för fall och skador.
 • Kroniska besvär kan även påverka muskler och leder hos äldre personer. Dessa tillstånd kan leda till försvagning av benvävnad eller inflammation i lederna.
 • Brist på regelbunden träning, speciellt styrke- och balansträning, som kan bidra till att bevara muskelmassa, styrka och flexibilitet. Att äta en balanserad kost och ta hand om den allmänna hälsan kan också vara viktigt för att minska risken för muskel- och ledbesvär hos äldre.

7 bra skäl att använda Arthorol Pro

 1. Naturligt kollagen från äggskalsmembran (OvoMet®)
 2. Nypon bidrar till att upprätthålla sunda och flexibla leder
 3. Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma (Boswellin® Super)
 4. Mangan bidrar till att upprätthålla normala ben och bildande av bindväv
 5. Ingefära bidrar till ökad vitalitet
 6. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för den normala funktionen av brosk och ben
 7. Gurkmejaextraktet CURCUGREEN®, som är 100% gurkmeja och innehåller endast
  gurkmejaextrakt utan andra bioförstärkare, syntetiska eller naturliga

En dokumenterad och beprövad produkt med tusentals nöjda skandinaviska kunder.

Enligt Journal of Health Monitoring upplever en av två ledbesvär någon gång i livet. Det är inte förvånande att långvariga ledproblem ofta är kopplade till ökad psykologisk stress och till och med depression. Att hitta en fungerande lösning för ledbesvär innebär därför mycket mer än att bara förbättra rörligheten – det innebär att förbättra livskvaliteten.

Anita fick tillbaka rörligheten i sitt knä

– Jag hade problem med mina leder och speciellt ett knä under en längre period. Till slut var det så illa att jag inte orkade gå ut med min hund själv, utan jag var tvungen att få hjälp med hundrastningen.

– När jag fick se en annons om Arthorol Pro, kände jag att jag inte hade något att förlora genom att prova. Jag beställde en provförpackning, men ärligt talat hade jag väl inte någon större förhoppning att det skulle hjälpa mig. Men redan efter en veckas användning, så märkte jag att jag började få tillbaka rörligheten i mitt knä.

– Jag har kunnat börja röra mig som vanligt igen och går nu flera promenader dagligen tillsammans med min hund. Jag har även kunnat börja cykla igen. Detta är viktigt för mig eftersom jag också är diabetiker, då motion påverkar mitt blodsocker positivt. Jag upplever att jag blivit mycket piggare, fått en bättre sömn och en bättre livskvalitet.   

Anita Sjögren, Växjö

Från styvhet till flexibilitet: Hur Arthorol Pro förvandlade Svens leder

– Sedan jag började med denna nya och fantastiska ledprodukt går träningspassen på Friskis & Svettis lättare och jag har till och med börjat jogga regelbundet. Naturligtvis blir det en golfrunda så gott som varje dag också, när det är säsong för det.


Sven Eneman

Arthorol Pro – för dig med muskel- och ledbesvär

Låt inte obehag eller stela leder stå i vägen för dina drömmar och ambitioner. Ta kontroll över ditt eget välmående och upplev en ny dimension av livskvalitet. Arthorol Pro är inte bara en produkt – det är en önskan om en bättre framtid, där obehag och begränsningar inte längre definierar din vardag.

Med Arthorol Pro kan du upptäcka en ny värld av rörelsefrihet.

Vår kraftfulla produkt är noggrant utvecklat med avancerade ingredienser som är vetenskapligt dokumenterade för att lindra muskel- och ledbesvär.

Du förtjänar att leva ett liv utan obehag och begränsningar.

Genom att ta första steget och prova Arthorol Pro kan du uppleva en ny känsla av frihet och rörelseglädje. Låt inte led- och muskelhälsa stå i vägen för dina drömmar och ambitioner.

Arthorol Pro – Ingredienser med forskning bakom sig

Omfattande studier har utförts på ingrediensen Boswellia Serrata och dess påverkning på ömma och obekväma muskler och leder. Flera studier bekräftar att Boswellia Serrata har egenskaper som lindrar obehag och kyler dina leder. Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) stöder dessa påståenden om Boswellia Serrata och tillägger följande om själva extraktet Boswellin®:

 • Användning av Boswellin® kan ha en positiv effekt på den allmänna hälsan hos ben och leder, vilket hjälper till att förbättra prestanda hos ben, leder och muskler. Boswellin® har potential att stödja och upprätthålla sunda ben och leder.

Fynden tyder starkt på att Boswellia Serrata som växt och extrakt har visat överlägsen effektivitet för att minska ledbesvär.

GODA NYHETER FÖR DIG MED LEDBESVÄR

I en av världens största studie utförd utanför kontinenten, med över 540 deltagare, kom man genom att studera VAS-Score fram till att Boswellia Serrata visade en överlägsen effekt när det gäller att upprätthålla bekväma muskler och leder.

Upplever du obehag i muskler och leder? – Du är inte ensam. Många upplever obehag i både muskler och leder. Även enkla aktiviteter som att gå upp eller ner för en trappa eller gå in och ur en bil kan vara en utmaning. Men måste det verkligen vara så här?

En stor andel av Sveriges befolkning lider av obehag

Enligt Hälsobarometern 2020 som är baserad på en undersökning genomförd av IPSOS Norm på uppdrag av Life så är det lika många svenskar mellan 18 och 30 år som de mellan 51 och 65 år som uppger att de inte kan träna så mycket som de skulle vilja på grund av stela leder.

Häpnadsväckande siffror

En av tio i åldersgruppen 51-65 år säger att de inte orkar lika mycket i vardagen på grund av att lederna värker och är stela. Tolv procent av de mellan 41 och 50 år uppger att de inte kan utöva alla träningsformer de vill. Så man kan tryggt säga att man inte är ensam om att lida av muskel- och ledbesvär.


PROVA SJÄLV HELT GRATIS*

Äntligen är tiden inne för att upptäcka kraften i Arthorol Pro, produkten för sundare leder och ledhälsa. Och det bästa av allt? Nu kan du prova det i hela 30 dagar GRATIS*! Tänk bara på allt du kan uppnå på bara 30 dagar – ökad rörlighet, minskat obehag och en förnyad känsla av frihet.

Vi är så säkra på att du kommer att bli imponerad av resultaten att vi ger dig möjligheten att uppleva det själv, utan några förpliktelser. Efter att provperioden är slut ser vi till att du fortsatt får tillgång till denna fantastiska produkt var 8:e vecka som abonnent. Du bestämmer själv hur länge du vill fortsätta njuta av fördelarna med Arthorol Pro.

INBJUDAN

Prova Arthorol Pro GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Arthorol Pro GRATIS* i 30 dagar!

Disclaimer: Personerna som nämns på denna sida är riktiga kunder som själva använder produkterna och uttrycker sin egen åsikt om deras effekt i recensionerna. Resultaten kan variera från person till person. Denna webbplats är endast för information och ersätter inte på något sätt en personlig konsultation, undersökning eller diagnos av en legitimerad läkare. Innehållet på denna webbplats är inte för självdiagnostik. Denne produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.