Boswellia serrata

För dig med ömma och stela leder

Upptäck den naturliga hemligheten bakom bekväma leder

Med fokus på ledhälsa kan du upprätthålla en aktiv livsstil och njuta av vardagens utmaningar utan obehag och begränsningar. Så ge dina leder den omsorg de förtjänar och låt naturliga ingredienser vara din väg till flexibilitet och välbefinnande.

Vad är egentligen Boswellia serrata?

Boswellia serrata, även känd som indisk rökelse eller shallaki, är en växt som har använts i traditionell i Indien i århundraden. Den tillhör familjen Burseraceae (rökelseträdsväxter) och är hemmahörande i regioner i Indien, Mellanöstern och Nordafrika.

Huvudingredienserna i Boswellia-harts är boswellinsyra och axioner, som har visat sig lindra känslan av obehag i leder och muskler.

Sammantaget är Boswellia serrata en intressant växt som har visat lovande resultat som ett naturligt hjälpmedel för obehag i muskler och leder. Dess långa historia av traditionell användning och växande vetenskapligt intresse gör det till ett intressant alternativ för dem som letar efter naturliga metoder för sitt välbefinnande.

Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.


Boswellia serrata – Myter och fakta

Obehag i leder är vanligt och många upplever det, speciellt när de blir äldre. I jakten på lindring har intresset uppstått kring Boswellia serrata, en växt som traditionellt har använts i Indien för olika hälsoproblem, bland annat obehag i leder. Men vad är sanningen om Boswellia serrata och dess effekt på allmän hälsa? Låt oss titta närmare på några myter och fakta för att undvika att hamna i möjliga fällor.

Myt 1: Boswellia serrata kan kurera ledsjukdomar.

Tyvärr finns det ingen kur mot ledsjukdomar. Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma och kan därmed bidra till att lindra känslan av obehag i lederna. Den innehåller aktiva substanser, såsom boswellinsyra, som har visat sig vara bra för lederna.

Myt 2: Boswellia serrata har inga biverkningar.

Som med de flesta naturliga produkter kan vissa personer uppleva milda biverkningar när de använder Boswellia serrata. De vanligaste biverkningarna är mild magirritation, diarré och illamående. Det är viktigt att följa doseringsrekommendatio-nerna och konsultera en läkare eller sjukvårdspersonal före användning, speciellt om du tar läkemedel eller har underliggande hälsoproblem.

Myt 3: Boswellia serrata fungerar omedelbart.

Effekten av Boswellia serrata kan variera från person till person. Vissa kan uppleva omedelbar lindring, medan det för andra kan ta längre tid att märka resultat. Regelbunden användning över tid kan bidra till att uppnå bästa möjliga resultat. Det är viktigt att ha tålamod och att konsekvent använda Boswellia serrata för att uppnå de önskade resultaten.

Myt 4: Boswellia serrata är endast lämpligt för äldre människor.

Även om obehag i leder är vanligt hos äldre, kan Boswellia serrata gynna personer i alla åldrar som upplever obehag i lederna. Oavsett om det beror på åldrande, stress eller andra faktorer, kan Boswellia serrata bidra till att hålla dina leder bekväma.

Myt 5: Boswellia serrata kan ersätta konventionella läkemedel.

Boswellia serrata kan vara ett värdefullt tillägg till din vanliga behandling, men det är viktigt att du rådgör med din läkare innan du gör några ändringar i din medicinering. Du bör inte använda ämnen eller ingredienser som du inte har kontrollerat med din läkare, eftersom de kan påverka din befintliga medicinering.

Nypon – Hur det revolutionerar ledernas välbefinnande

Högt innehåll av viktiga antioxidanter

Nypon innehåller antioxidanter som vitamin A och E. Dessa bidrar till att neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen.

En viktig faktor – C-vitamin

Detta vitamin är viktigt för bildandet av kollagen. När vi åldras minskar kollagenproduktionen. Genom att inkludera nypon i din kost kan du bidra till att upprätthålla sunda och flexibla leder.

Nypon har använts i många år

Nypon är en rik källa till antioxidanter, vitaminer och mineraler, och är ett naturligt sätt att lindra obehag och stelhet i muskler och leder.

Nypon är en naturlig och trygg lösning

Det kan lätt inkluderas i kosten genom nyponextrakt, te eller som kosttillskott.

Därför är nypon viktigt för äldre personer

Nypon kan vara ett bra alternativ för äldre personer som vill upprätthålla normala, sunda och flexibla leder.

Unika ingredienser gör att lederna känns bekväma

Liksom som alla andra delar av kroppen behöver våra leder och brosk också vissa näringsämnen för att hålla sig friska och funktionella. Lectinect Arthorol Pro kombinerar erkända näringsämnen i kapselform.

BOSWELLIA SERRATA

Känt för sina exceptionella egenskaper som lugnar och kyler lederna.

 • Bidrar till att hålla lederna bekväma

OvoMet®

Den patenterade ingrediensen OvoMet® i Lectinect Arthorol Pro ger naturligt kollagen från äggskalsmembran. Den är särskilt rik på glukosamin, kollagen och keratin.

NYPON

En gåva från naturen som bidrar till sunda och smidiga leder. Naturligt rik på vitaminer och mineraler.

 • Bidrar till att upprätthålla sunda och flexibla leder

Vi vill också berätta om…

 • Vem som bör använda Arthorol Pro
 • Hur du kan lindra känslan av obehag i lederna…
 • Hur Sven Eneman och Anita Sjögren ökade välbefinnandet i sina leder…
 • Varför du har obehag i muskler och leder
 • Erkända näringsämnen i kapselform

Vem bör använda Lectinect Arthorol Pro?

Alla som vill upprätthålla ledhälsa bör överväga att ta kosttillskott. Oavsett om du är en aktiv idrottare, en ivrig träningsentusiast eller bara vill upprätthålla en aktiv livsstil kan Lectinect Arthorol Pro vara lösningen du har väntat på.

Lectinect Arthorol Pro är utvecklad för dig som vill återfå rörelsefriheten och leva utan begränsningar.

I en värld där rörelsefrihet är livsviktigt, föreställ dig hur glad du skulle vara om du kunde delta i livets aktiviteter med lätthet och glädje. Föreställ dig att du utan ansträngning kunde delta i aktiviteter som ger dig enorm glädje. Denna vision av obegränsade möjligheter är inom räckhåll, och den ligger i den extraordinära kraften hos Lectinect Arthorol Pro.

Lectinect Arthorol Pro är mer än bara en ledprodukt; det är en resa mot en aktiv livsstil och välbefinnande. Åldern ska inte begränsa dig, och sunda leder är avgörande för att upprätthålla rörelsefrihet. Ge dina leder den näring de förtjänar med Lectinect Arthorol Pro – en innovativ blandning av noggrant utvalda ingredienser.

 • Nypon bidrar till att upprätthålla sunda och flexibla leder.
 • Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • Ingefära bidrar till att upprätthålla rörlighet i lederna och undvika morgonstelhet.

Varför känner du obehag i muskler och leder?

Ibland kan det vara svårt att förstå varför muskler och leder är ömma och stela. Och som regel vet man inte vad som faktiskt orsakar problemen, och vad man kan göra för att förhindra dem. Lectinect Arthorol Pro har gjort det enkelt för dig.

Övervikt

 • Övervikt sätter extra press på lederna, särskilt benen, höfterna och knäna. Detta kan leda till ökat slitage och belastningsskador som orsakar obehag.
 • Brist på fysisk aktivitet kan leda till försvagad muskulatur, minskad flexibilitet och minskad styrka i de stödjande musklerna runt lederna.

Sportentusiaster

 • Upprepade rörelser och hög belastning på kroppen kan leda till slitage på muskler och leder.
 • Otillräcklig uppvärmning och nedvarvning. Underlåtenhet att värma upp före träning eller tävling kan öka risken för muskel- och ledvärk eftersom kroppen inte är tillräckligt förberedd för belastningen
 • Felaktig teknik och dålig hållning under träning eller tävling kan också leda till onödig belastning på muskler och leder. Dålig teknik kan leda till onaturliga rörelser och extra belastning på vissa delar av kroppen.
 • Dålig återhämtning och överbelastning kan också påverka idrottsutövarnas muskler och leder. Kroppen behöver tillräckligt med tid för att vila, reparera sig själv och bygga upp styrka efter intensiv träning.

Äldre

 • Som en naturlig del av åldrandeprocessen minskar muskelmassa och styrka.
 • Slitage på lederna över tid kan också påverka lederna. Ledbrosket kan bli tunnare och mindre flexibelt, vilket kan leda till obehag, stelhet och reducerad rörlighet.
 • En stillasittande livsstil kan försvaga musklerna, minska flexibiliteten och försvaga ledstyrkan.
 • Brist på regelbunden styrke- och balansträning, som kan bidra till att bibehålla muskelmassa, styrka och flexibilitet.

7 goda skäl att använda Lectinect Arthorol Pro

 1. Naturligt kollagen från äggskalsmembran (OvoMet®)
 2. Nypon bidrar till att upprätthålla sunda och flexibla leder
 3. Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma (Boswellin® Super)
 4. Mangan bidrar till att upprätthålla normala ben och bildande av bindväv
 5. Ingefära bidrar till att upprätthålla rörlighet i lederna och undvika morgonstelhet
 6. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för broskets och skelettets normala funktion
 7. Gurkmejaextraktet CURCUGREEN®, som är 100% gurkmeja och innehåller endast
  gurkmejaextrakt utan andra bioförstärkare, syntetiska eller naturliga

Tusentals nöjda kunder i Norden

Enligt Journal of Health Monitoring upplever en av två personer ömma och stela leder under sin livstid. Att hitta en fungerande lösning för detta innebär därför mycket mer än att bara förbättra rörligheten – det innebär att förbättra livskvaliteten.

Anita fick tillbaka rörligheten i sitt knä

– Jag hade länge problem med lederna, speciellt med det ena knät.

– När jag fick se en annons om Lectinect Arthorol Pro, kände jag att jag inte hade något att förlora genom att prova. Jag beställde en provförpackning, men ärligt talat hade jag väl inte någon större förhoppning att det skulle hjälpa mig. Men redan efter en veckas användning, så märkte jag att mitt knä började återhämta sig.

– Jag har kunnat börja röra mig som vanligt igen och går nu flera promenader dagligen tillsammans med min hund. Jag har även kunnat börja cykla igen. Detta är viktigt för mig eftersom jag är diabetiker, och motion påverkar mitt blodsocker positivt. Jag upplever att jag blivit mycket piggare, jag sover bättre och min livskvalitet är bättre.   

Anita Sjögren, Växjö

Från stelhet till flexibilitet: Lectinect Arthorol Pro förändrade Svens leder

– Sedan jag började med denna nya och fantastiska ledprodukt går träningspassen på Friskis & Svettis lättare och jag har till och med börjat jogga regelbundet. Naturligtvis blir det en golfrunda så gott som varje dag också, när det är säsong för det.


Sven Eneman

Upplever du obehag i muskler och leder? – Många upplever obehag i både muskler och leder. Även enkla aktiviteter som att gå upp eller ner för en trappa eller gå in och ur en bil kan vara en utmaning. Men behöver det verkligen vara så?

En stor andel av Sveriges befolkning lider av obehag

Enligt Hälsobarometern 2020 som är baserad på en undersökning genomförd av IPSOS Norm på uppdrag av Life så är det lika många svenskar mellan 18 och 30 år som de mellan 51 och 65 år som uppger att de inte kan träna så mycket som de skulle vilja på grund av stela leder.

Häpnadsväckande siffror

En av tio i åldersgruppen 51-65 år säger att de inte orkar lika mycket i vardagen på grund av att lederna värker och är stela. Tolv procent av de mellan 41 och 50 år uppger att de inte kan utöva alla träningsformer de vill. Så man kan tryggt säga att man inte är ensam om att lida av muskel- och ledbesvär.


PROVA DET SJÄLV GRATIS*

Nu är tiden inne för att upptäcka kraften i Lectinect Arthorol Pro, en produkt för ledernas välbefinnande. Med nypon som bidrar till att upprätthålla sunda och flexibla leder. Och det bästa av allt? Nu kan du prova det i 30 dagar GRATIS*!

Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd att vi ger dig chansen att prova det själv, utan några förpliktelser. Du bestämmer själv hur länge du vill fortsätta njuta av fördelarna med Lectinect Arthorol Pro.

*frakt 89 kr

INBJUDAN

Prova Arthorol Pro GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Arthorol Pro GRATIS* i 30 dagar!