Ny patenterad lösning mot ömma och stela leder:

Ta detta varje dag!

Tänk dig att kunna göra de saker du älskar igen – oavsett om det innebär att springa ett maraton, ta en promenad, lyfta dina barn eller barnbarn eller utföra ditt jobb utan konstant obehag.

Trots dess enorma inverkan på vår vardag är ledbesvär något som många människor helt enkelt har fått lära sig att leva med, på grund av brist på effektiva alternativ för lindring.

Det finns 360 leder i människokroppen, och risken är stor att du under din livstid kommer att uppleva ömhet och stelhet i minst tre av dem. Detta är så vanligt att över hälften av den vuxna befolkningen kommer att uppleva någon form under loppet av ett år. Det är flera miljoner människor!

Många upplever obekväma, ömma leder och vet inte vad de bör göra för att förbättra sina liv.

Tänk om någon sa till dig att det fanns ett sätt att förbättra din rörlighet och lindra dina obehag. Skulle du prova det omedelbart då?

Eller skulle du vilja ha bevis på att det faktiskt fungerar först? Läs det här och se… Vilket val skulle du göra? Om du, som så många andra, är skeptisk till de många tillgängliga, men ändå tveksamma lösningarna, fortsätt läsa…

Sven Eneman agerade efter lång tid med ömma och stela leder

Enligt Journal of Health Monitoring upplever en av två personer ömma och stela leder under sin livstid. Att hitta en fungerande lösning på detta innebär därför mycket mer än att bara förbättra rörligheten – det innebär att förbättra livskvaliteten.

– Sedan jag började med denna nya och fantastiska ledprodukt går träningspassen på Friskis & Svettis lättare och jag har till och med börjat jogga regelbundet. Naturligtvis blir det en golfrunda så gott som varje dag också, när det är säsong för det.


Sven Eneman

På många sätt förändrar återkommande ledbesvär inte bara ditt dagliga liv utan också en del av dig, eftersom du inte kan njuta av vardagliga aktiviteter på samma sätt som du gjorde tidigare.

Efter årtionden av forskning och vetenskaplig utveckling finns det nu äntligen en lösning – och den är enklare än du kan föreställa dig.

Upptäck hur alla som upplever ömma och stela leder i t.ex. rygg, knän, axlar eller höfter nu kan finna hjälp i en enkel och naturlig lösning som ingen har tänkt på tidigare!

Alltför många kämpar med sina leder, och tyvärr blir det bara värre allt som åren går och vi blir äldre.

 • Känns kroppen stel när du rör på dig?
 • Känner du obehag i knäna när du böjer dig?
 • Har du ömma eller stela leder?


Du är inte ensam om att uppleva att dina leder sviker dig, och att du känner dig stelare än tidigare.

Vad innehåller detta kosttillskott?

Det är med glädje vi nu kan informera dig om denna nyhet för friska och flexibla leder, en multiaktiv produkt med ett avancerat 7-i-1-recept, speciellt utvecklat för dina leder.

Produkten innehåller bland annat naturligt kollagen från äggskalsmembran (OvoMet®), Boswellia serrata som bidrar till bekväma leder och nypon som bidrar till att:

 • upprätthålla friska och flexibla leder
 • hålla lederna bekväma

Anita kan gå på hundpromenader igen

– Jag hade problem med mina leder och speciellt ett knä under en längre period. Till slut var det så illa att jag inte orkade gå ut med min hund själv, utan var tvungen att få hjälp med hundrastningen.

– När jag fick se en annons om Arthorol Pro, kände jag att jag inte hade något att förlora genom att prova. Jag beställde en provförpackning, men ärligt talat hade jag väl inte någon större förhoppning att det skulle hjälpa mig. Men ganska snart, så märkte jag skillnad.

– Jag har kunnat börja röra mig som vanligt igen och går nu flera promenader dagligen tillsammans med min hund. Jag har även kunnat börja cykla igen. Detta är viktigt för mig eftersom jag är diabetiker och motion påverkar mitt blodsocker positivt. Jag upplever att jag blivit mycket piggare, fått en bättre sömn och en bättre livskvalitet.   

Anita Sjögren, Växjö

Äggskalsmembran

En av ingredienserna i produkten är OvoMet® – naturligt kollagen från äggskalsmembran. Ägg är en näringsrik del av vår kost, men vad många inte inser är att den viktigaste näringen finns i skalet – den del som vi vanligtvis slänger bort. Det tunna membranet inuti äggskalet innehåller: glukosamin, kollagen och keratin.

Arthorol Pro är en ny och banbrytande ledprodukt med verkningsämnen som har dokumenterad effekt för sunda och flexibla leder!

Sunda leder är avgörande för en aktiv livsstil, särskilt när vi blir äldre. Precis som alla andra delar av kroppen behöver våra leder och brosk också specifika näringsämnen för att hålla sig friska och funktionella. Arthorol Pro kombinerar beprövade och effektiva näringsämnen för lederna.

Vi vill också berätta om…

 • Vad du kan ta VARJE DAG för sunda och flexibla leder…
 • Hur Sven Eneman fick hjälp…
 • Var du kan få tag på kosttillskottet…
 • Vad Arthorol Pro innehåller…
 • Ett av de enklaste sätten att få bekväma leder…

7 goda skäl att använda Arthorol Pro

Arthorol Pro består av utvalda örter relaterade till leder, brosk och muskler samlade i en produkt.

Här är 7 goda skäl att använda Arthorol Pro:

 1. Naturligt kollagen från äggskalsmembran (OvoMet®)
 2. Nypon bidrar till att upprätthålla friska och flexibla leder
 3. Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma (Boswellin® Super)
 4. Mangan bidrar till att upprätthålla normal benstomme och bildning av bindväv
 5. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion
 6. Ingefära bidrar till att upprätthålla rörlighet i lederna och undvika morgonstelhet
 7. Med CURCUGREEN®, ett gurkmejaextrakt som är 100% gurkmeja och innehåller endast
  gurkmejaextrakt utan andra bioförstärkare, syntetiska eller naturliga

Oavsett om du är medelålders, senior eller aktiv ung vuxen, är Arthorol Pro utvecklat för alla som vill skydda och hålla sina leder sunda.

Personer som kan ha särskilt nytta av att använda Arthorol Pro:

 • Personer som upplever ömma och stela leder i knän, höfter, axlar, armbågar, fotleder och korsryggen.
 • Personer som som letar efter en produkt för att upprätthålla ledhälsan, till exempel idrottare som utför många rörelser med mycket kraft som potentiellt kan vara negativt för lederna.
 • Personer som kämpar med sina leder på arbetsplatsen, ofta på grund av repetitiva rörelser och statisk hållning under långa tidsperioder.
 • Överviktiga personer, eftersom övervikt potentiellt kan ha en negativ effekt på ledhälsan.

Nu får du prova Arthorol Pro i 30 dagar GRATIS*.

Nu är det dags att upptäcka kraften i Arthorol Pro, en produkt för ledernas välbefinnande. Och det bästa av allt? Du får prova i 30 dagar GRATIS*! Tänk på allt du kan uppnå – ökad rörlighet, minskat obehag och en känsla av frihet.

När testperioden är över får du en ny abonnemangsleverans var 8:e vecka så länge du själv önskar, det finns ingen bindningstid. Du bestämmer själv hur länge du vill fortsätta att njuta av fördelarna med Arthorol Pro.

.

INBJUDAN

Prova Arthorol Pro GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Arthorol Pro GRATIS* i 30 dagar!